ОСОБЛИВОСТІ УПРАВЛІННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНИМИ ПРОЕКТАМИ У СФЕРІ ОБСЛУГОВУВАННЯ ЛІТАКІВ

Автор(и)

  • Дієго Фернандо Сепеда Гуаман Університет економіки та права «КРОК», Ukraine

DOI:

https://doi.org/10.24025/2306-4412.3.2018.162716

Ключові слова:

проектний підхід, організаційні проекти, літакобудування, технічне обслуговування літаків, особливості, класифікація, поведінкова економіка, компетентнісний підхід, ризики, ідентифікація.

Анотація

Розвиток літакобудування потребує постійного удосконалення системи технічного обслуговування літаків після їх введення в експлуатацію, яке має відповідати міжнародним нормам, вимогам та стандартам. Можливість своєчасного надання послуг у сфері обслуговування літаків повинна забезпечувати у подальшому якість транспортних послуг. На сьогоднішній день у світі існує проблема надання технічного обслуговування літаків поза межами заводів-виробників, тому є необхідність у створенні нових підприємств, які будуть надавати ці послуги в аеропортах та на спеціально обладнаних майданчиках поза їх межами. У статті проаналізовано процес створення нового підприємства, наведено дослідження застосування проектного підходу до реалізації організаційних проектів у сфері обслуговування літаків, виявлено особливості цих проектів, наведено їх класифікацію, проаналізовано проблеми з людським ре-сурсом, які можуть знищити ідею реалізації цих проектів, а також ідентифіковано ризики, що мають вплив на ці проекти.

##submission.downloads##

Як цитувати

Гуаман, Д. Ф. С. (2018). ОСОБЛИВОСТІ УПРАВЛІННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНИМИ ПРОЕКТАМИ У СФЕРІ ОБСЛУГОВУВАННЯ ЛІТАКІВ. Вісник Черкаського державного технологічного університету, 1(3), 34–41. https://doi.org/10.24025/2306-4412.3.2018.162716

Номер

Розділ

Статті

URN